My Life = My Adventure

Sharing all about my life, my adventure, my collection, and whatever I wanna write

  • C a l e n d a r

    September 2008
    M T W T F S S
    « Aug   Oct »
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    2930  
  • Categories

  • Archives

  • Post A Day 2011

  • Sponsor

    Free Domain
  • dewy_azura

    Error: Twitter did not respond. Please wait a few minutes and refresh this page.

What is Your Average American Name???

Posted by Zura on September 26, 2008

Hi, guyz… Udah lama nich g’ ngeblog by my own article thru this blog.
Sekarang udah mo lebaran nich, g’ kerasa ya! Sedih banget, nyesel banget amal gw g’ bisa segudang kaya’ yg direncanain.😛 Tapi yang pasti, untuk beberapa hari yang tersisa ini bisa dilalui dengan baik. Amin… Tapi gw rada cemas ni, ladies. Hehehe, you know what I mean, it’s what ladies fear about. Kehilangan puasa sehari aja rasanya g’ tega and sedih banget. Malah ampe sekarang gw lum dapet2 lagi. Kaya’nya g’ bisa Sholat Ied nich.. Jangan sampe dech!
Owya, btw lo dah pernah nyoba ato nerka nama Amrik lo g’? Curious?! Of course… That’s why I try this test. Lo tau g’ nama Amrik gw syapa? It’s… HELEN LEE CLARK!!! Uh, I don’t why it’s supposed to be Helen Lee Clark.😛 hehe, maybe karena gw mirip chinese, and agak cute gitu (clark).. HAHAHA, NARSIS! G’ dech.. G’ tau juga…
Hmmm, buat lo yang pengen tau ur average American name, here’s the link :
Oke dech semua, met puasa yach.. Puasanya yang rajin, jangan bolong2 (kaya’ sinyal XL), rajin ibadah. Cuma tinggal 4 hari lagi nich guyz. Btw, malam Lailatul Qadr kapan ya’? Hehehe, dasar orang banyak dosa, gw pengen banget dapetinnya (yey, syapa lagi g’ mau, ya G’!)
Alright, tha tha…
Assalamu’alaikum….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: