My Life = My Adventure

Sharing all about my life, my adventure, my collection, and whatever I wanna write

  • C a l e n d a r

    February 2008
    M T W T F S S
    « Jan   Mar »
     123
    45678910
    11121314151617
    18192021222324
    2526272829  
  • Categories

  • Archives

  • Post A Day 2011

  • Sponsor

    Free Domain
  • dewy_azura

    Error: Twitter did not respond. Please wait a few minutes and refresh this page.

Boyfriend!!!

Posted by Zura on February 8, 2008

My beloved boyfriend

Haduuhh.. Akhirnya… setelah penantian yang panjang buat milih yang terbaik, alhamdulillah sekarang dapet juga yang baik, his name was Ashral (I thought I’ve ever told u a little about him, didn’t I? it’s on here, here and here). Check these out!😳

Yupz, kami jadian tanggal 17 Januari 2008😛, pada malam jumat kliwon, tepatnya abiz pulang wirid. Kan dianya nembak (Max?! meleset, mo nya sich, 11 Januari, kayak lagunya GIGI gitu..😛 ) Kan dianya nembak hari senin, jadi ila janjiin ampe abiz wirid besok dech.. Ya udah, finally kita jadian.😀 Hihi, dengan kata lain, berakhirlah masa penantian yang panjang, yang ila sebut “jomblo sejati”.. waaa, sekarang nggak jomblo lagi dech…😛

Ternyata enak juga ya pacaran, disayangin, diperhatiin, dll dech. But, maybe I can’t give my best to love him. Ya, jadi ampe sekarang pacarannya masih kayak temenan aja. yang bedanya ya… hihi, ya itu tadi.😛 sebenernya gimana sich pacaran tuch? ila sama sekali nggak ngerti harus gimana. Ya udah, karna nggak tau yach, main gombal2an ajah.. hihihii… tapi gombalannya betulan dunkz. Dan ila seneng banget punya pacar Bang Ashral, dia bisa ngarahin ila ke yang baik, perhatian dan nggak neko-neko.

Tapi yang heran, kenapa sich ampe sekarang dia nggak mo cerita tentang gimana2 dia. Sejauh ini yang diceritain sich, masih standar-standar aja. Meanwhile I’ve told him about a half of my story. Yeah, even I have so much more, but I will not open up unless he do it first…🙂

Oh God!! Why this time I can’t express exactly how I feel!!! Why this time I can’t set my mind free to tell you this new story, diary??? Why!!! Why this time I can’t be a good talker on my own blog…. I dunno. I must confess, there is a secret behind, I must keep my mouth close. Yeah, I must do it. I must convince my self that I love Bang Ashral and try to make him happy with me.🙂

One Response to “Boyfriend!!!”

  1. […] Comments AYESHA on Sampai Menutup MataAYESHA on Sampai Menutup MataBoyfriend!!! My Li… on ♥ The Guy Next Door – 10 (Pe…Oh My GoD!!! – II … on ¶ Oh My […]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: